Menu
Your Cart
Cikázó gondolatok - Élményfestés a BudaP.aint Stúdióban
Cikázó gondolatok - Élményfestés a BudaP.aint Stúdióban
-10% New
Cikázó gondolatok - Élményfestés a BudaP.aint Stúdióban
Cikázó gondolatok - Élményfestés a BudaP.aint Stúdióban

Élményfestés szabadon választott témában a BudaP.aint Stúdióban


2021. Június 19. - 16:00
9.800 Ft

Foglalt helyek: 0
Megtekintve: 150
Szabad hely: 6
Nehézség:
Oktató: Anna

A hétköznapi nyelven szóba kerülő agyalás lényegében azt jelenti, amikor valakinek túl sok szerteágazó gondolata van, melyet képtelen elengedni, melyet átszőnek szorongások, emberi kapcsolatokkal, események múltbeli vagy jövőbeli vetületével kapcsolatos negatív érzések, melyek teljesen kitöltik az egész napot. Sőt a személy gyakran éjszaka sem tud pihenni a cikázó gondolatoktól. Az agyalás egy folyamatos stresszállapot, mely arra ösztönzi a testet és az elmét, hogy készen álljon, maximálisan teljesítsen, mely végül felőrli és kimeríti az illetőt. Így nem túlzás azt állítani, hogy a túlagyalás megöli a boldogságot a nyugodt élet lehetőségét.

Mire számíthatsz festés alkalmával?

Megérkezésed után üdítővel, kávéval, borral kínálunk. Miután mindenki elhelyezkedett rövid eszközbemutatás következik. Elmondjuk, hogy mire érdemes odafigyelni a festés alatt (Pl.: vigyázz a ruhádra, nehogy festékes legyen, mert azon sajnos már csak az ecetes olló segít- de ezért kaptok kötényt, hogy ne fordulhassanak elő ilyen balesetek).

A festés alatt végig nagyon kedves szakemberek segítik a munkád. Lépésről lépésre vezetnek, hogy biztos legyen a sikerélmény. Elmondják, hogyan kell festéket keverni, melyik ecsetet használd és minden szükséges információt, hogy a legjobbat hozzák ki belőled..

Félidőben szükség szerint rövid szünetet tartunk, így mindenki felfrissülhet és friss szemmel térhet vissza a festményéhez. A szünet alatt gyönyörködni lehet a csodás panorámában, a kivilágított Parlamentben.

Az élményfestés végére már meg is száradt a festményed, így egyből haza is viheted.

Az élményfestést bárki kipróbálhatja. Kezdők és haladók egyaránt, hiszen itt nem a meglévő tudásra építkezünk, hanem az élményre koncentrálunk. Végig “vezetjük” a kezedet a festés alatt, neked csak követned kell a tanácsokat, így 100% a siker.

Várunk szeretettel: A BudaP.aint Csapata

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Garantált élmény
A háttérben kellemes zene szól, a festés során rágcsálnivalóval, borral, kávéval kínálunk!
Vidd haza munkádat vagy ajándékozd el!
Egy saját festménnyel térhetsz haza vagy akár oda is ajándékozatod egy szervezetnek, alapítványnak!
Biztonságos fizetés
Személyes adataidat bizalmasan kezeljük, csak az adásvétel biztonságos lebonyolításához van rá szükségünk.

Az élményfestés helyszíne

1027 Budapest, Bem Rakpart 31.

Nem jó az időpont? Lemaradtál?

Add meg adataidat és értesítünkm Add meg adataidat és értesítünk

Ajándékutalvány

Tökéletes ajándék lehet azok számára, akik úgy érzik, hogy egy újabb gyertyatartó vagy ágynemű helyett, inkább élményt ajándékoznának szerettüknek.
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/